Social 28 Mai 2018 17:42
Spectacole de teatru, ateliere de creatie, trupe de dans si muzicieni stradali vor putea fi vazuti in week-end la cea de-a patra editie a evenimentului "La pas pe Calea Victoriei", informeaza un comunicat al Primariei Capitalei. 

Pe segmentul pietonal incadrat intre Strada George Enescu si Piata Victoriei, vizitatorii se vor intalni cu animatori si mascote celebre, papusi uriase, arlechini cu baloane de sapun, clovni cu baloane modelate, animatori pe picioroange, caricaturisti, mimi, magicieni si un studio foto profesional.

Grupurile de copii Fabrica de Folclor, Bravissimo, Alina Sorescu si Piticii lu' Soreasca, Allegretto, trupele de dans TheMob, KidsSquad si muzicienii stradali vor performa la diverse instrumente - chitara, vioara, saxofonul, fluierul, violoncelul, contrabasul, pianul, tobele, naiul, clarinetul si trompeta - pe parcursul evenimentului.

Cei mici vor putea participa la ateliere de creatie - atelierul de puzzle, atelierul modelaj in plastelina, atelierul de decorare planse cu praf de marmura, picturi pe fata, atelierul de tobe, atelierul muzical, sau jocurile stradale: "Sotron", "Elasticul", "X si O", "Sarpele", "Geologic" (bowling modern) si "Tintar Scrach".

De asemenea, cei prezenti vor putea urmari spectacole de teatru - "Pinguinii Melomani" - sustinut de Teatrul "Ion Creanga", "Cenusareasa", "Frumoasa din Padurea Adormita" -, dar si un spectacol de comedie, oferit de trupa de improvizatie "Improvisneyland".

Trecatorii vor fi intampinati pe traseul de aproximativ un kilometru cu tonete cu produse handmade, accesorii si bijuterii din portelan, sticla, ceramica glazurata, argint, perle, accesorii din materiale traditionale si cu motive populare, mici decoratiuni, produse naturale de ingrijire, produse pentru copii dar si diverse delicii culinare.

Pe perioada evenimentului, Muzeul Municipiului Bucuresti - Casa "Filipescu - Cesianu" si Muzeul National "George Enescu" isi vor prelungi programul, pana la ora 22.00, respectiv 20.00.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

"La pas pe Calea Victoriei" este un eveniment organizat de Primaria Capitalei, prin Creart, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.