Social 21 Mai 2018 10:55
Doua tinere in varsta au murit intr-un accident petrecut duminica seara, in judetul Arad. Masina in care se aflau a plonjat intr-un lac de la o inaltime de aproximativ 25 de metri.

In masina care a plonjat duminica seara intr-un lac de la o inaltime de aproximativ 25 de metri se aflau patru persoane, doi baieti si doua fete, insa numai cei doi baieti, de 18, respectiv 27 de ani, au supravietuit. Acestia au reusit sa iasa la timp si au inotat pana la mal, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

Seara, tinerii au mers cu masina pe un drum agricol, de pe partea opusa a lacului, iar la un moment dat, tanara ce se afla la volan a pierdut controlul masinii. Potrivit martorilor, aceasta facea drifturi in momentul in care a pierdut controlul asupra autoturismului, iar masina a derapat si a cazut intr-o panta abrupta de 25 de metri, apoi s-a oprit in apa. Cei doi baieti, de 18 respectiv 27 de ani, ce se aflau pe bancheta din spate, au reusit sa se salveze, insa fetele nu au mai avut nicio sansa.

Desi au fost resuscitate la fata locului, acestea au murit la spital, patru ore mai tarziu. In acest sens, politia a inceput o ancheta, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.