Social 21 Mai 2018 00:24 de Clara Vacaru
Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica, la varsta de 54 de ani, la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala.

Acesta a fost adus joi cu o ambulanta la spital, dupa ce a facut atac cerebral.

"A murit astazi, in cursul dupa-amiezei. A fost adus in cursul zilei de joi, 17 mai, la spital cu o ambulanta, pentru o afectiune neurologica acuta si severa. A fost internat la Terapie Intensiva dupa diagnosticare si acolo a ramas pana astazi", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Silvia Nica.

Hanibal Dumitrascu avea si diabet zaharat.

Psihologul Hanibal Dumitrascu a fost conferentiar la Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala si membru al Colegiului Psihologilor din Romania. Pe langa interventiile de referinta asupra subiectelor la zi, a publicat mai multe volume de psihologie de-alungul carierei sale, scrie adevarul.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.