Social 20 Mai 2018 10:31
in urma unui accident petrecut pe DN 2A, in Judetul Constanta, un tanar in varsta de 24 de ani a murit, iar o adolescenta de 17 ani a fost ranita. Masina in care se aflau a intrat intr-un autobuz oprit la o trecere pentru pietoni. Cele sase persoane care se aflau in mijlocul de transport in comun nu au avut nevoie de ingrijiri medicale.
Conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, tanarul de 24 de ani din judetul Vrancea conducea duminica dimineata un autoturism pe DN 2A dinspre Constanta catre Harsova. In zona intersectiei de la Hanul Morilor, soferul a intrat cu masina intr-un autobuz care era oprit la o trecere pentru pietoni.
In urma incidentului produs, soferul a murit, iar o fata de 17 ani, ce se afla pe locul din dreapta a suferit rani usoare, fiind dusa la spitalul din Harsova.

In mijlocul de transport in comun se aflau cinci calatori si soferul, insa niciunul nu a avut de suferit, potrivit Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.