Social 19 Mai 2018 11:00 de Clara Vacaru
Un avion care zbura pe o ruta interna in Cuba, cu 104 pasageri si sase membri ai echipajului mexicani la bord, s-a prabusit vineri la scurt timp dupa decolare, presa de stat anuntand foarte putini supravietuitori, relateaza AFP.

Aparatul, un Boeing 737 operat de Cubana de aviacion, urma sa asigure legatura intre Havana si Holguin, la circa 670 de kilometri est de capitala. "A avut loc un regretabil accident aerian. Vestile nu sunt incurajatoare, se pare ca exista un numar ridicat de victime", a declarat presedintele cubanez, Miguel Diaz-Canel, venit foarte repede la locul accidentului.

Televiziunea de stat a anuntat numai trei supravietuitori, internati "in stare critica" la spitalul Calixto Garcia din Havana. La randul sau, cotidianul oficial Juventud Rebelde a informat ca exista cinci supravietuitori.

Autoritatile cubaneze nu au informat deocamdata daca printre pasageri se aflau cetateni straini, dar unele media de stat au indicat ca majoritatea lor erau cubanezi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.