Social 16 Mai 2018 11:58
Marti seara, un cetatean olandez in varsta de 77 de ani a fost retinut de catre politistii din Alba, dupa ce acesta si-ar fi abuzat sexual nepotul in varsta de cinci ani. Acestia se aflau in vacanta in Ocna Mures, iar politistii au primit informatii despre abuz si au inceput cercetarile.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Alba, Luminita Prodan, un barbat de 77 de ani, cetatean olandez, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind suspectat de comiterea infractiunii de viol.

Barbatul si nepotul acestuia erau in vacanta in Romania si se aflau in orasul Ocna Mures cand politistii au primit informatii ca olandezul si-ar fi abuzat sexual nepotelul de cinci ani.

Politistii nu pot afirma daca abuzurile sexuale erau repetate, insa procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Aiud fac cercetari in acest sens. In cursul zilei de miercuri, olandezul va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.