Social 13 Mai 2018 13:40
Cine nu isi doreste sa aiba dintii albi? Din pacate, din cauza alimentelor, a cafelei, a vinului rosu, a bauturilor carbogazoase sau a tutunului dintii se pot pata. Totusi, exista variante naturale care te pot ajuta sa scapi de aceasta problema. Iata una dintre acestea.

Nu, nu este neaparat nevoie sa apelezi la fel si fel de tratamente costisitoare, avand in vedere ca poti opta pentru o o metoda naturala, ieftina si care nici nu iti va lua mult timp.

Ai nevoie de doar doua ingrediente: capsuni si bicarbonat de sodiu.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci biarbonatul de sodiu cu o capsuna taiata in bucatele, pana cand totul se transforma intr-o pasta. Apoi, trebuie sa aplici cu ajutorul unei periute de dinti pasta obtinuta pe suprafata dintilor si sa o lasi sa actioneze timp de cinci minute. La final, te poti spala normal cu pasta de dinti. Rezultatele nu vr intarzia sa se vada, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.