Social 13 Mai 2018 11:30
Jandermeria a anuntat ca sase persoane au fost conduse la sectia de politie, fiind aplicate in total sapte sanctiuni contraventionale in valoare de peste 9.000 de lei in timpul protestelor care au avut loc sambata seara in Piata Victoriei.

Cele sase persoane au fost conduse la sectia de politie pentru savarsirea unor fapte contraventionale. Sanctiunile contraventionale, in valoare totala de 9.100 de lei, au fost aplicate pentru injurii, tulburarea ordinii publice, impiedicarea fortelor de ordine de a-si indeplini obligatiile si refuzul de a parasi manifestatia la solicitarea fortelor de ordine, noteaza wall-street.ro.

Circa 5.000 de oameni s-au strans in Piata Victoriei din Capitala pentru a protesta impotriva coalitiei de guvernare.

Protestatarii au strigat lozinci cum ar fi "DNA sa vina sa va ia", "Justitie, nu coruptie", "Analfabetii", "Demisia", "Nu vrem sa fim o natie de hoti". Unii dintre ei poarta si pancarte cu mesaje cum ar fi "CNCD = cenzura rosie" sau "Vreau un premier care sa ma inspire, nu de care sa-mi fie rusine".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.