Social 12 Mai 2018 14:27
Un barbat in varsta de 61 de ani a fost atacat de doi tineri cu o substanta periculoasa, posibil acid sulfuric. El a fost transportat in stare grava la spital.

Incidentul a avut loc intr-un bloc din localitatea Vladeni, Iasi, suspecti fiind doi tineri care au disparut dupa comiterea faptei.

Din primele cercetari a reiesit ca doi tineri cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani au batut la usa barbatului, care a fost atacat de indata ce a deschis usa, cu o substanta periculoasa, posibil acid sulfuric, au anuntat autoritatile, care au tinut sa precizeze ca tinerii au fugit imediat.

Una dintre ipoteze este cea potrivit careia tinerii ar fi cautat o fata care s-ar fi ascuns in apartamentul victimei, noteaza stirileprotv.ro.

"Barbatul spune ca era in conflict cu nimeni, nu poate explica de ce tocmai el a fost tinta celor doi tineri. Victima se afla la spital, cu arsuri la nivelul ambilor ochi. Unul dintre ochi este afectat mai grav. Cei doi tineri au fost vazuti de vecini cand au iesit din scara blocului.

Avem semnalmentele lor, exista si un cerc de suspecti. Cercetarile continua pentru prinderea celor doi agresori", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi pentru News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.