Social 10 Mai 2018 16:14 de Clara Vacaru
Avocatul lui Radu Mazare sustine ca acesta ar fi obtinut azil politic in Madagascar pentru o perioada de un an.

Avocatul lui Radu Mazare le-a transmis joi magistratilor instantei supreme ca fostul edil al Constantei a primit azil in Madagascar pentru o perioada de un an.

Radu Mazare este acuzat ca a incasat 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern - reprezentant al firmei care a construit campusul de locuinte sociale "Henri Coanda" - pentru a-l ajuta sa castige licitatia si pentru a mari, ulterior, valoarea contractului, scrie Digi24.

Politistii constanteni au informat oficial Inalta Curte de Casatie si Justitie ca Radu Mazare i-a anuntat la, sfarsitul anului trecut, ca a plecat in Madagascar. Fostul primar le-ar fi spus si ca nu se mai intoarce in Romania.

Radu Mazare nu avea interdictia sa plece din tara, insa era obligat sa anunte politia cand pleaca si cand se intoarce si sa se prezinte la sectie o data pe saptamana.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.