Social 8 Mai 2018 13:17
Fostul presedinte al Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a salvat, in noaptea de luni spre marti, un tanar ce cazuse intr-o groapa sapata de muncitorii de la canalizare, chiar in apropierea casei sale, transmite Mediafax.

Barbatul in varsta de 25 de ani a cazut intr-o groapa adanca de patru metri, iar Augustin Zegrean, fostul presedinte al CCR, care locuieste in apropiere, a auzit tipetele tanarului ce ramasese captiv. Dupa ce l-a descoperit pe tanar in groapa, acesta a sunat la 112 si a alertat autoritatile locale. Groapa in care tanarul a cazut era semnalizata corespunzator, insa tanarul nu a observat-o si a cazut in ea.

"La fata locului a intervenit un echipaj SMURD si o autospeciala a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud. Pompierii au reusit sa-l scoata pe tanar din groapa, a fost evaluat medical, dar a refuzat transportul la spital", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, Cristina Racila.

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale i-a oferit tanarului haine si pantofi pentru a putea ajunge acasa, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.