Social 7 Mai 2018 13:23
Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cod galben de averse, descarcari electrice si grindina pentru mai multe judete.

Pana la ora 14:00 in zonele de munte ale judetelor Caras-Severin si Timis se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, intensificari de scurta durata ale vantului si averse de ploaie care pot cumula local 20-25 l/mp.

Pana la ora 14:30, in judetele Mehedinti (zona de munte, Baia de Arama, Bala, Ponoarele, Isverna, Balta, Ilovita, Podeni, Ciresu, Godeanu), Valcea (zone de munte, Horezu, Vaideeni, Alunu, Slatioara, Mateesti, Stroesti) si Gorj (zona de munte, Bumbesti-Jiu, Tismana, Novaci, Runcu, Crasna, Pades, Baia de Fier, Pestisani, Bengesti-Ciocadia, Rosia de Amaradia, Prigoria, Polovragi, Stanesti, Bumbesti-Pitic, Musetesti, Turcinesti, Schela, Alimpesti, Sacelu) se vor inregistra frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni intensificari de scurta durata ale vantului, averse de ploaie ce vor cumula 20-25 l/mp.

Pana la ora 15:00, in localitati din judetul Alba si in zona de munte de peste cota 1800 m, vor fi frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului, averse de ploaie ce vor cumula peste 15-20 l/mp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.