Social 6 Mai 2018 11:50
Autoritatile au retinut un adolescent in varsta de 17 ani, fiind suspectat de implicare in agresiunea care a dus la decesul barbatului de 34 de ani, al carui cadavru a fost depistat samnata pe plaja din Vama Veche, potrivit unui comunicat al IPJ Constanta.

Update 12:23- Tribunalul Constanta a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile in cazul minorului.

In urma investigatiilor politistilor Serviciului Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist s-a constatat ca "persoana banuita de savarsirea infractiunii de omor este un tanar, de 17 ani, din municipiul Constanta", mentioneaza sursa citata.

Pe numele adolescentului s-a emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore, iar duminica urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva.

Dupa audierea martorilor si in urma stabilirii unui profil al suspectilor, autoritatile au condus la audieri un grup de patru persoane, dintre care doi baieti si doua fete, identificate in Gara Costinesti, noteaza stirileprotv.ro.

Printre acestea era si tanarul de 17 ani, banuit ca fiind autorul agresiunii, care se afla inca de anul trecut sub control judiciar pentru trafic si detinere de droguri.

Citeste si: Un barbat a fost gasit mort pe plaja din Vama Veche


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.