Social 4 Mai 2018 11:07
Doua eleve de liceu in varsta de 17 ani, din Pucioasa, Dambovita au fost la un pas de a-si pierde viata dupa ce au traversat printr-un loc nepermis. Acestea au fost lovite in plin de o masina de teren.

Dupa ce au trecut printr-un loc nepermis, doua fete din Pucioasa, Dambovita, au fost la un pas de a-si pierde viata. Din declaratiile soferului, fetele i-au aparut brusc in cale, dintre masinile din coloana, iar acesta nu a mai avut timp sa franeze pentru a le evita.

Pe capota, asa, a venit si mi-a inchis oglinda, aici, pe partea asta, in zona asta, erau masinile oprite pe banda asta, dadeau prioritate la trecerea de pietoni si ele din fuga, au luat-o de pe trotuar printre masini. Au zis, ne-am grabit sa trecem la scoala”, relateaza soferul.

Pasagera din dreapta a confirmat ca elevele au trecut printr-un loc nepermis, "au iesit dintre coloana de masini, au tasnit direct in fata masinii noastre".

Intrebata daca adolescentele nu s-au asigurat inainte de a treversa, raspunsul acestei a fost: "Absolut deloc, nici macar nu se uitau in directia asta, se uitau in partea cealalta".

Cele doua fete au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste, unde le-au fost acordate ingrijiri medicale, iar acum se afla in afara oricarui pericol. Intre timp, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si urmeaza sa stabileasca exact cum s-a produs accidentul, scrie stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.