Social 2 Mai 2018 13:53
Echipele de interventie au reusit sa salveze o femeie care a cazut intr-o rapa adanca de 10 metri, purtand baietelul in varsta de 1 an si 6 luni spate, intr-un port-bebe. Incidentul a avut loc in Caras-Severin.

Fiica femeii de 11 ani a fost cea care a alertat autoritatile.

"O mama cu doi copii, o fetita de 11 ani si un baietel de un an si 6 luni transportat de femeie in spate, intr-un port-bebe, s-au ratacit de grup. La un moment dat, femeia a alunecat si a cazut intr-o rapa adanca de aproximativ 10 m. A reusit sa se prinda de niste crengi, dar a ramas suspendata la o distanta de circa trei metri de cararea de pe marginea raului Caras. Fata de 11 ani nu s-a panicat, a dat dovada de maturitate si curaj si a apelat numarul de urgenta 112. De indata au pornit spre ei un echipaj al Detasmentului de Pompieri Resita, un echipaj al Politiei, doi salvamontisti, un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta, viceprimarul si un angajat al Primariei Carasova", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Caras- Severin.

In urma indicatiilor oferite de fetita prin telefon, cele trei persoane disparute au fost localizate usor, iar salvamontistii, cu ajutorul pompierilor, au extras mama si baietelul din rapa, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.