Doi tineri, unul din Capitala si celalalt din Marea Britanie, au avut nevoie de interventia medicilor, existand suspiciuni ca ei ar fi consumat droguri.

Cadrele medicale au intervenit luni dimineata, in Mamaia, in zona unui festival de muzica electronica din statiune, dupa ce doi tineri prezentau simptome ale consumului de substante interzise, anunta reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta. Dintre acestia, unul fost gasit inconstient, iar celalalt agitat.

Tinerii, unul in varsta de 25 de ani din Capitala, iar cel de-al doilea, in varsta de 20 de ani, din Londra, au primit ingrijiri de specialitate.

Tanarul din Marea Britanie nu a vrut sa fie transportat la spital, romanul fiind totusi preluat de o ambulanta si dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru investigatii.

De asemenea, o alta interventie a cadrelor medicale ale Serviciului Judetean de Ambulanta a avut loc tot in nordul statiunii Mamaia, la o alta persoana suspecta de consum de droguri.

De aceasta data, Serviciul de Ambulanta a subliniat ca este vorba despre o femeie din Polonia, care a fost transportata in coma la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, scrie Digi24, care citeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.