Un adolescent in varsta de 17 ani a fost muscat de un sarpe, duminica, in zona DN 7C - Transfagarasan, ulterior fiind transportat cu un elicopter la Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, un echipaj a intervenit in zona Valea cu Pesti de pe malul lacului de acumulare Vidraru, in cazul unui pacient care prezenta o muscatura de sarpe, posibil o vipera.

Pacientul, care era in stare stabila, a fost transportat cu ambulanta la Curtea de Arges, de unde a fost preluat de un elicopter si transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

Directorul Serviciului Public Judetean Salvamont Arges, Ion Sanduloiu, avertiza in urma cu o zi, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, asupra numarului mare de vipere din zona Transfagarasanului.

"Atentie la gratare pe iarba, langa Transfagarasan", scria Sanduloiu intr-o postare in care prezenta o filmare cu o vipera traversand soseaua, adaugand ca serpii sunt "peste tot".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.