O adolescenta de 18 ani a fost gasit moarta intr-un padure din municipiul Botosani. Fata a fost omorata de un baiat de 16 ani, pe care l-a cunoscut pe internet si care si-a recunoscut fapta.

Trupul unei adolescente de 18 ani a fost gasit miercuri dupa amiaza de o persoana care trecea prin zona, intr-o padure din zona cimitirului Pacea din municipiul Botosani, fata fiind injunghiata de mai multe ori, scrie News.ro.

Cel care a ucis-o pe fata cu 30 de lovituri de cutit este un baiat pe 16 ani pe care aceasta l-a cunoscut pe internet. Adolescentul si-a recunoscut fapta si le-a povestit procurorilor ca a cunoscut-o pe fata pe o retea de socializare si ca se intalnisera de mai multe ori. El a spus ca este pasionat de fotografie si ii facea poze fetei pe care aceasta le posta pe diverse retele sociale.

Miercuri dupa amiaza, cei doi s-au intalnit, iar tanarul i-a facut fetei mai multe poze. Intre cei doi a izbucit o cearta, din cauza calitatii imaginilor, dar si a unei alte fete, iar baiatul a scos un cutit si si-a injunghiat prietena de 30 de ori, in zona toracica.

El a fost retinut pentru 24 de ore in cursul noptii de miercuri spre joi si va fi prezentat Tribunalului Botosani cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru omor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.