O femeie din Galati s-a urcat la volan dupa ce a consumat bauturi alcoolice. Aceasta s-a rasturnat intr-o intersectie, politistii stabilind faptul ca avea o alcoolemie de 1,32 mg/l de alcool in aerul pur respirat.


Conform purtatorului de cuvant al IPJ Galati, Gabriela Costin, miercuri a avut loc un accident rutier in care a fost implicat o singura masina. Acesta a avut loc la intersectia strazilor Bulevardul Dunarea si Calea Galati. Persoana care a provocat accidentul este o femeie, de meserie profesoara si sotie a unui politist.

Este vorba despre o femeie, de 40 de ani, care la un moment dat a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina. La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat ca aceasta prezenta o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur in aerul expirat. In urma accidentului nu s-au inregistrat victime, insa conducatoarea auto a fost condusa la spital in vederea recoltarii de probe biologice", a spus Gabriela Costin.

In urma accidentului, femeia s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, scrie hotnews.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.