In perioada 27 aprilie – 2 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile catre cele mai solicitate destinatii, in special cele spre litoral si Valea Prahovei, se arata intr-un comunicat al CFR.

"In plus, fata de trenurile existente in graficele de circulatie, vor fi asigurate legaturi cu trenuri directe din Bucuresti Nord, Timisoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brasov, Iasi si Suceava spre Constanta si statiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, va fi suplimentat numarul de case de bilete deschise publicului calator din statii in functie de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studentii pot calatori gratuit conform legii, iar toti pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. Acestea sunt prezentate in detaliu pe cfrcalatori.ro, la sectiunea Trafic intern/ Oferte.

Pentru calatoria dus-intors se acorda reducere de 10%, de exemplu, pretul pentru ruta Bucuresti – Constanta si retur fiind de 108,10 lei", mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.