Radu Nicolae, originar din Brasov, a fost gasit injunghiat in apartamentul in care locuia in Anglia, impreuna cu iubita si cu fiul sau de sase luni. Politistii sunt in alerta, dupa ce in zona a mai fost o crima descoperita cu o jumatate de ora inainte.

Radu Nicolae locuia de cinci ani la Londra, unde era muncitor. Se stabilise in zona Colindale, alaturi de iubita sa si de fiul lor de sase luni. Tanarul a fost gasit injunghiat in apartamentul sau duminica, 15 aprilie. A fost dus la spital, dar medicii nu au putut sa il mai salveze, cauza fiind o hemoragie masiva.

Radu Nicolae avea multi prieteni in Marea Britanie, acestia declarand politiei ca tanarul era linistit, nu avusese conflicte in ultima vreme, fiind familist. Vecinii sai afirma, de asemenea, ca era un om linistit si se intelegea bine cu iubita sa, scrie Adevarul.ro.

Politistii sunt in alerta maxima. Conform publicatiei Evening Standard, autoritatile ancheteaza in acelasi timp si o a doua crima, cu acelasi mod de operare, dupa ce o femeie, in varsta de 30 de ani, a murit in locuinta sa din Brixton, nu foarte departe de zona in care a fost injunghiat romanul.

Potrivit aceleasi publicatii, politistii ar fi audiat doi suspecti in acest caz, un barbat si o femeie de 20 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.