Cei care vor sa isi ia ramas bun de la artista Ionela Prodan o pot face, marti, la capela cimitirului Bellu. 

Ionela Prodan s-a stins din viata luni, la Spitalul Elias din Capitala, unde a fost internata in urma cu o luna, in stare grava.

"Cine esti? Ionela Prodan. De unde vii? Din Rai si acolo te-ai intors, draga mea mama. Sa-ti fie drumul lin, icoana mea”, a mai scris Ana Maria Prodan in aceasta noapte.

Decesul cantaretei Ionela Prodan a fost anuntat de catre fiica acesteia, Anamaria, pe o retea de socializare.

"Tu nu ai murit! Si nu o vei face vreodata! Tu ai fost si vei ramane forta vietii mele! Tu esti icoana vietii mele. Stiu ca acolo unde ai plecat vei conduce corul, iar vocea ta va rasuna mult mai tare si mai frumos in tot raiul si in inima mea. Drum bun, iubirea vietii mele! (...)

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.