Rezultatele unui studiu realizat de Environmental Working Group, o organizatie nonguvernamentala din SUA arata ca spanacul si capsunile se numara printre cele mai contaminate produse cu pesticide, fiind urmate de nectarine, mere, struguri si cartofi, noteaza digi24.ro. Avand in vedere statisticile ingrjoratoare, iata ce poti face pentru elimina resturile de pesticide.

Tot studiile arata ca expunerea la astfel de substante daunatoare ne poate afecta sanatatea, motiv pentru care ar trebui sa fim mai atenti atunci cand consumam fructe si legume.

Nu ne putem lipsi de ele, avand in vedere vitaminele si mineralele pe care le asigura, insa putem indeparta resturile de pesticide printr-o metoda destul de simpla: sa le tinem in apa amestecata cu bicarbonat de sodiu timp de cateva minute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.