O femeie in varsta de 58 de ani a murit, iar mama ei de 85 de ani a fost ranita, in urma unui incendiu provocat, se pare, de sotul uneia dintre victime. 

La fata locului s-a deplasat o auospeciala cu apa si spuma, informeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Cristian Virag.

Pentru femeia de 58 de ani, medicii nu au mai putut sa faca nimic, iar victima in varsta de 85 de ani a fost transportata la spital cu arsuri.

Reprezentantii ISU au anuntat ca focul a fost provocat intentionat.

"Politistii impreuna cu procurorul criminalist s-au deplasat la locul incendiului, unde au descoperit o persoana decedata si una ranita. In urma cercetarilor, sub coordonarea unui procuror al Parchetului Tribunalului Mures, a fost identificat un barbat care este banuit ca a provocat incendiul ce a dus la vatamarea celor doua persoane", a spus reprezentantul Politiei Mures, potrivit news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.