Social 30 Martie 2018 12:07 de Clara Vacaru
Serviciul Roman de Informatii a publicat vineri pe site Protocolul de colaborare cu Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul securitatii nationale.
Pe 16 martie, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va solicita desecretizarea de catre Ministerul Public - DNA a protocoalelor incheiate cu SRI.

Ulterior, directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, si-a exprimat disponibilitatea pentru desecretizarea protocolului cu Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut pe 19 martie de presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.