Social 28 Martie 2018 16:30
Un sofer si pasagerul sau din dreapta au fost surprinsi dormind, marti noaptea, in timpul ce masina in care se aflau a traversat singura pe bulevardul 16 Decembrie din Timisoara. 

Cativa soferi au cercetat autoturismul, dupa ce au vazut ca acesta nu tinea banda, a trecut peste scuarul dintre sensuri, apoi s-a oprit.

Cand au ajuns aproape de masina, martorii au vazut doi tineri, soferul si pasagerul sau, dormind.

"Tinerii astia doi dormeau dusi in masina pe Bulevardul 16 Decembrie 1989. Masina a ajuns pe contrasens, iar cei doi si-au vazut linistiti de somnul lor. Erau beti, drogati, nu stim, dar nu credem ca de la munca veneau asa rupti", a scris cel care a raspandit clipul video pe Facebook.

La fata locului s-au deplasat ambulanta, politia si un echipaj SMURD. Abia la auzul sirenelor, cei doi tineri s-au trezit, potrivit Opinia Timisoarei.

Oamenii legii au stabilit ca cei doi nu consumasera alcool, acestia precizand ca ar putea fi vorba despre consum de droguri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.