Social 26 Martie 2018 11:08
Tibi Useriu refuza sa participe la ceremonia prin care Primaria Capitalei ii acorda titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului. Maratonistul a declarat ca a aflat din presa de intentia primarului Gabriela Firea. 
Bistriteanul a declarat ca va primi premiul, din respect pentru bucuresteni, dar nu se va prezenta la ceremonie.

"Dragi prieteni, am aflat din presa despre propunerea de a mi se acorda titlul de Cetatean de Onoare al Bucurestiului si tot din presa am aflat ca unul dintre motive ar fi ca exemplul meu este „despre cum sa-i reabilitezi pe altii”. Nu m-as fi gandit niciodata ca pe umerii unui bargaoan ar ajunge sa atarne vreodata o asemenea responsabilitate. Eu imi doresc ca exemplul meu sa-i inspire pe cei care doresc sa-si depaseasca limitele, intotdeauna in slujba binelui, nu pentru „a-i reabilita pe altii”. Daca in Consiliul General se va vota acordarea acestui titlu, nu il voi refuza, din respect pentru toti bucurestenii, dar nu ma voi prezenta la ceremonia de decernare si nici la alte festivitati. Le multumesc celor care s-au gandit sa-mi acorde aceasta distinctie si tuturor celor care cu gandurile lor bune m-au sustinut in timpul ultimei competitii”
, scris Tibi Useriu, pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.