Social 26 Martie 2018 09:34
Un barbat in varsta de 42 de ani din Braila a fost arestat preventiv dupa ce si-a amenintat si agresat fosta iubita si pe familia acesteia, care locuieste in Dambovita.

Barbatul avea interdictie de a parasi localitatea, tocmai pentru ca astfel de incidente sa nu aiba loc.

Fosta iubita a depus plangere la politie, iar barbatul a fost plasat sub control judiciar si primise interdictie de a parasi judetul Braila. El nu a respectat insa decizia magistratilor si s-a deplasat in localitatea Izvoarele, judetul Dambovita, acasa la parintii fostei iubite, unde a facut scandal.

"A spart geamurile de la usi, a intrat peste noi, a zis ca ne da foc, a azvarlit benzina in camera. Mi-a dat doi pumni in gura. Mi-a spart toata fata. M-a amenintat ca imi face rau daca scapa si de data asta. Ne-a pus pe toti pe pat, cu forta. A lovit-o pe fii-mea", a declarat victima, potrivit Stirileprotv.

Vecinii sunt cei care au auzit scandalul si au cerut ajutorul autoritatilor.

Barbatul se afla in arest pentru 30 de zile si este cercetat pentru violare de domiciliu, distrugere, amenintare, lovire si alte violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.