Social 25 Martie 2018 13:21
"Am convingerea ca atentia politistilor se va indrepta in continuare catre misiunile pe care le au si catre cei care vad in Politie institutia care ofera siguranta si incredere", sustine Carmen Dan intr-o postare pe Facebook, cu ocazia Zilei Politiei Romane.

"Valorile umane, morale si nationale se impletesc in aceasta zi prin sarbatorirea a doua evenimente importante aflate in stransa legatura: Ziua Politiei Romane si Sarbatoarea Bunei Vestiri.

Ziua Politiei Romane nu este doar o sarbatoare a politistilor, ci si a cetatenilor, a celor carora oamenii legii le asigura zilnic siguranta si linistea, dand astfel dovada de onoare, sacrificiu si curaj.

Cu aceasta ocazie, felicit pe toti cei care pun sentimentul datoriei fata de comunitate si legea mai presus de orice, pe cei care au contribuit la functionarea normala a societatii si care si-au respectat intocmai juramantul fata de tara.

Felicitari, ganduri bune si putere de munca urez tututor celor care apara drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor! Multe reusite le urez si celor care sunt departe de tara si care reprezinta cu succes Politia Romana in misiunile internationale.

LA MULTI ANI!

P.S.: Pentru mine, cel mai recent exemplu de daruire, putere si curaj il reprezinta Ciprian Sfichi. Zilele trecute l-am revazut si i-am oferit o icoana a 'Bunei Vestiri' care sa-i ofere incredere si speranta.

Ciprian e bine!", a scris Carmen Dan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.