Social 23 Martie 2018 10:37
Dispeceratul National Salvamont a anuntat risc de avalansa, ninsori si vizibilitate scazuta pentru toate masivele montane. 
"Pentru acest week-end se anunta ninsori si cresteri ale temperaturii in majoritatea masivelor montane din tara, iar stratul nou de zapada depus in ultimele zile, cu siguranta, va fi extrem de instabil. Doritorii de drumetii montane nu trebuie sa renunte la echipamentul de iarna si sa solicite informatii echipelor Salvamont privind nivelul riscului de producere a avalanselor si starea traseelor pe care doresc sa le abordeze.

Echipele salvamont, singurele structuri care detin competenta legala, personal pregatit profesional si atestat pentru a interveni in solutionarea accidentelor montane in care sunt implicate persoane cu afectiuni medicale pot fi alertate prin sistemul unic de urgenta 112 si prin intermediul Dispeceratului National Salvamont (0372126668 sau 0SALVAMONT) sau de pe aplicatia SALVAMONT pentru telefoanele mobile"
, potrivit Salvamont Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.