Social 23 Martie 2018 10:16
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleante familiilor romanilor care si-au pierdut viata in urma exploziei de la uzina chimica din Cehia, exprimandu-si regretul ca cetatenii romani au "cazut victime ale acestui accident"

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristete despre accidentul produs joi, 22 martie a.c., la o uzina chimica din Cehia, in urma caruia si-au pierdut viata mai multe persoane, iar altele au fost ranite. Presedintele Klaus Iohannis isi exprima profundul regret ca cetateni romani au cazut victime ale acestui accident. Presedintele Romaniei transmite condoleante si este alaturi de familiile indurerate ale tuturor celor care si-au pierdut viata in acest tragic accident si ureaza insanatosire grabnica celor raniti.

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat autoritatilor romane sa intreprinda de urgenta toate demersurile necesare pentru ca familiile victimelor cetateni romani sa primeasca asistenta de care au nevoie", informeaza Administratia Prezidentiala.

Cinci romani au murit in urma exploziei produse la uzina chimica din Cehia, anunta Ministerul Afacerilor Externe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.