Social 19 Martie 2018 17:37
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie impreuna cu polisti, sub coordonarea procurorului de caz desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, efectueaza doua perchezitii la locul de munca si la domiciliul unui medic cercetat pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie, se arata intr-un comunicat.

"Dosarul penal vizeaza savarsirea infractiunii de luare de mita in forma continuata de catre un medic specialist chirurgie cardiovasculara din cadrul unei unitati medicale din Targu Mures, constand in aceea ca, in repetate randuri, acesta a conditionat actul medical, respectiv operatii asupra unor pacienti, de primirea unor sume de bani.

In fapt, la data de 03.05.2017, o persoana a formulat denunt la sediul D.G.A. –S.J.A. Mures din care reiesea faptul ca medicul i-a pretins o suma de bani pentru efectuarea unei interventii chirurgicale. Denuntul a fost inregistrat la nivelul Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, ofiterii S.J.A. Mures fiind delegati pentru desfasurarea unor activitati procedurale", precizeaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.