Social 14 Martie 2018 11:52
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca este de acord cu inasprirea pedepselor pentru persoanele care maltrateaza animalele.

"Este un subiect extrem de importat pentru mine si eu sunt de acord (...) ca pentru schingiuire, maltratare, pentru folosirea unor animale mici care sa antreneze animale feroce, pentru folosirea animalelor in lupte, la pedeapsa cu inchisoarea sa nu mai existe alternativa amenzii. (...) Pentru ce am spus nu sunt de acord sa existe varianta amenzii, pentru ca oamenii care schingiuiesc animale (...) sunt monstri", a spus social-democratul la Antena 3.

Presedintele PSD a mai tinut sa mentioneze ca se discuta si despre "uciderea fara drept", un subiect care ar trebui clarificat, astfel incat cei care ucid din greseala animale, de pilda o vulpe sau un iepure, care au aparut in fata masinii sa nu fie totusi condamnate la inchisoare, scrie dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.