Uber Eats este momentan disponibil in peste 200 de orase din intreaga lume, cu 150 de orase adaugate in 2017, urmand ca in 2018 sa fie adaugate alte 100 de orase, printre care si Bucuresti.

Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber, tocmai de aceea ne dorim sa aducem noi servicii utilizatorilor nostri de aici. Ne bucuram ca, imediat dupa lansarea UberGREEN, serviciul nostru 100% electric, putem confirma si venirea Uber Eats in Romania in urmatoarele doua luni. Am primit deja numeroase cereri de la restaurante locale care doresc ca, prin Uber Eats, mancarea lor sa fie disponibila cat mai multor persoane. Incurajam proprietarii de restaurante care vor sa afle mai multe detalii despre acest serviciu sa ia legatura cu noi", a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager al Uber Romania.

*** Despre Uber Eats

Uber Eats este o aplicatie de livrare de mancare separata care face din comandarea mancarii o experienta la fel de simpla precum comandarea unei curse, indiferent daca esti acasa, la birou sau in parc. Uber foloseste tehnologia si reteaua de curieri si restaurante pentru a livra eficient mancare catre utilizatori, care isi pot urmari comanda in aplicatie, pot modifica cu usurinta punctul de livrare si pot folosi acelasi cont de pe care solicita curse Uber.

Uber Eats a fost lansat in decembrie 2015 in Toronto, iar momentan aplicatia este disponibila in peste 200 de orase si 30 de tari din intreaga lume. In februarie 2017, Uber Eats a fost lansat in Varsovia, primul oras din regiunea Europei Centrale si de Est. Astazi, aplicatia este disponibila in 3 orase din Polonia si colaboreaza cu peste 1000 de restaurante poloneze.