Social 7 Martie 2018 11:18
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, a anuntat ca a demarat o actiune de inventariere a deficientelor aparute pe arterele aflate in administrarea ASB, ca urmare a fenomenelor inghet/dezghet si a operatiunilor de deszapezire.

Gropile din carosabil vor fi asfaltate provizoriu pana cand conditiile meteo vor permite demararea lucrarilor de refacere a carosabilului.

In ultimele zile au fost astupate gropile cu mixtura "la rece" in 34 de zone aflate pe artere precum Splaiul Independentei, Splaiul Unirii, Bulevadrul Unirii, Soseaua Kiseleff, Soseaua Mihai Bravu, strada Stirbei Voda, Bulevardul Libertatii, Soseaua Salaj, Calea Giulesti, Soseaua Bucuresti- Ploiesti.

Imediat ce conditiile meteo vor permite, vor fi efectuate alte 32 de lucrari de refacere a carobabilului in zone intens circulate din Capitala: Bulevarul Carol I, strada 11 iunie, strada Marasesti, Calea Grivitei, Bulevardul Eroilor, Piata Unirii, Prelungirea Ghencea, Bulevardul Libertatii, Splaiul Independentei, Strada Ziduri Mosi.

"Echipele Administratiei Strazilor actualizeaza zilnic situatia deficientelor din teren si monitorizeaza in permanenta modul in care se executa remedierile de catre firmele cu care are incheiate contracte de intretinere si reparatii.

De asemenea, echipele operative ale RATB actioneaza cu mixtura "la rece" pentru astuparea gropilor aparute pe liniile de tramvai in intersectiile intens circulate si acolo unde situatia impune reparatii urgente, urmand ca, imediat ce conditiile meteo vor permite, sa demareze programul de refacere a carosabilului si a zonelor adiacente liniilor de tramvai cu mixtura 'la cald'", informeaza PMB.

In ceea ce priveste gropile aparute in jurul gurilor de canalizare, acestea vor fi reparate de detinatorii de utilitati publice, respectiv Enel, ApaNova, Distragaz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.