Social 3 Martie 2018 12:57
Oamenii din Brasov vor sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare lant de oameni care citesc, marcand astfel Centenarul Marii Uniri. 

Initiativa ar trebui sa se concretizeze pe 22 aprilie, cand minimum 3.071 de oameni sunt asteptati la eveniment.

Proiectul a fost initiat de doi tineri, Alex si Andreea, care au creat o pagina de Facebook "Brooks - Omul si Cartea", unde ii indeamna pe oameni sa formeze cel mai mare lant, care sa fie omologat si de Cartea Recordurilor.

"Brasovul sarbatoreste Centenarul Marii Uniri prin cel mai mare lant de oameni care citesc, intentionand sa intre in Cartea Recordurilor. Cultura si lectura aduc oamenii mai aproape.

Pe 22 Aprilie, cu o zi inainte de Ziua Internationala a Cartii ne intalnim la Modarom si formam impreuna cel mai mare lant de oameni care citesc. Ne vom desfasura pe toata strada Republicii pana in Piata Sfatului. Trebuie sa aduci cu tine o carte si o perna sau un mic scaunel. De buna voastra dispozitie ne ocupam noi.

La final vom face schimb de carti si asa vom pleca acasa imbogatiti prin ceea ce am reusit sa realizam, dar si cu un mic cadou la purtator.“, scriu organizatorii pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.