Social 1 Martie 2018 11:12
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Irlanda.

"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Irlanda ca Serviciul de Meteorologie local a emis un cod rosu de ninsoare si polei, valabil pana joi, 1 martie 2018, orele 12:00, pentru regiunile Dublin, Kildare, Louth, Wicklow si Meath. Stratul de zapada ce se va depune peste suprafetele inghetate va depasi grosimea de 10 cm. Pentru regiunile Carlow, Kilkenny, Laois, Longford, Wexford, Offaly, Westmeath, Cork, Tipperary si Waterford se mentine codul portocaliu, tot pana la aceeasi data si ora.

Informatii suplimentare pot fi accesate din pagina de Internet a Serviciului National de Meteorologie irlandez.

Aeroportul Dublin a emis avertizari cu privire la posibile perturbari ale zborurilor si se recomanda verificarea cu operatorul de transport a conditiilor de efectuare a curselor aeriene planificate, precum si a actualizarilor postate in pagina de Internet dedicata.

Cetatenii romani pot solicita asistenta consulara la numerele de telefon ale Ambasadei Romaniei la Dublin: +35316681150; +35316674318; +35316674325, apelurile fiind redirectionate catre Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate (CCSCRS) si preluate de catre operatorii Call Center in regim de permanenta. De asemenea, cetatenii romani care se confrunta cu o situatie dificila, speciala, cu caracter de urgenta, au la dispozitie si telefonul de permanenta al misiunii diplomatice a Romaniei in Irlanda: +353864684351", se arata intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.