USR Bucuresti sustine ca motivul pentru care municipalitatea a decis suspendarea cursurilor luni si marti este, de fapt, problema traficului, scrie bursa.ro.

"Spunem noi ceea ce Gabriela Firea nu vrea sa recunoasca. Se inchid scolile nu de grija copiilor, ci din cauza traficului. Intr-o zi normala traficul este insuportabil. Intr-o zi cu ninsoare si ger, traficul este imposibil. Si nu in sens metaforic, ci in sens tehnic. La ora 8:00 nimic nu se clinteste.

Prin urmare, ca sa nu se vada proportiile dezastrului, Gabriela Firea recurge la aceeasi solutie ca si anul trecut: inchide scolile ca sa nu se inchida traficul.

Doi ani de revolutie in trafic", scrie USR Bucuresti pe pagina sa de Facebook.

"Am luat decizia ca luni si marti sa nu aiba loc cursuri in Bucuresti si probabil se va extinde aceasta decizie. (...) Este vorba despre vant, ger, doua fenomene suprapuse si de asemenea ninsoare temporar abundenta", a anuntat edilul Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.