Un cetatean din Libia si-a omorat prietena in varsta de 24 de ani si, ulterior, a injunghiat mortal un vecin pe care l-a intalnit in bloc.

Conform unor surse judiciare, barbatul s-ar fi aflat sub influenta drogurilor, iar in momentul comiterii crimelor s-ar fi aflat in sevraj. El ar fi fiul unui oficial care lucreaza in cadrul Ambasadei Libiei in Bucuresti.

Tanarul are 23 de ani si locuieste intr-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei. El si-a injunghiat sambata seara prietena de 24 de ani, i-a omorat acesteia pisica si a parasit apoi locuinta. Pe scara blocului el s-a intalnit cu un vecin caruia i-a cerut bani si o tigara si, pentru ca a fost refuzat, l-a injunghiat mortal si pe barbat.

A fost imobilizat de vecini, care au apelat numarul de urgenta 112, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje, potrivit hotnews.ro, care citeaza News.ro.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

Declaratiile vecinilor

"Nu-l cunosc (n.r. criminal), nu stiu nimic, am inteles ca o vecina il stie. (...) Mi-a crescut si tensiunea cand am vazut politie. Crima oribila... si-a omorat si iubita, si animalul de companie si a coborat si i-a cerut o tigara... Nu stiu ce a fost. Cand am vrut sa cobor cu cainele, era pusa o banda sa nu trecem si politia striga 'nu veniti', eu am crezut, ca mai vin oameni ai strazii, am crezut ca a chemat presedintele politia sa-i dea afara din bloc, dar nu m-am gandit la crima. Cand am iesit pe partea cealalta, pe scara cealalta, am aflat ca ba e o femeie moarta, ba e un barbat, si dupa aia s-a lamurit. Imi pare rau de omul asta, nu l-am vazut niciodata recalcitrant", a relatat o vecina, citata de romaniatv.net.

"Au baut aici, au fost mai multi si cred l-a si injunghiat, m-am uitat cred ca era injunghiat in splina. Cred ca in maxim un minut a fost ultima suflare", a spus un alt vecin, conform digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.