Unii elevi de la scoala din satul Chiriacu, judetul Giurgiu, au preferat sa plece miercuri acasa si sa nu mai participe la cursuri dupa ce au constatat faptul ca in salile de clasa este prea frig.

"Societatea de distributie a energiei electrice a anuntat pentru astazi intreruperi in alimentarea cu energie electrica intre orele 8:00 si 11:00 ca urmare a executarii unor lucrari de intretinere in zona. Elevii au fost anuntati cu o zi inainte despre acest lucru si s-a luat masura ca centrala electrica a scolii sa functioneze la o capacitate sporita in noaptea de marti spre miercuri pentru a compensa timpul de nefunctionare in perioada intreruperii energiei electrice. Cu toate acestea, unor copii poate li s-a parut mai frig, in salile de clasa fiind temperaturi de 19-20 de grade Celsius", a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtatoarea de cuvant a Inspectoratului Judetean Scolar Giurgiu, Georgeta Stanescu.

Unii elevi dezamagiti de aceasta situatie au ales sa plece acasa, iar altii au ramas la cursuri.

Inspectoratul Scolar Giurgiu spune ca de joi situatia cu incalzirea va reveni la normal in aceasta scoala in care invata 80 de elevi.

Sursa: Agerpres.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.