CFR Calatori ofera reduceri de Valentine's Day si de Dragobete cuplurilor de indragostiti, care isi vor putea face declaratii de dragoste la megafonul din Gara de Nord Bucuresti.

Oferta se numeste "Plimbati-va in doi!! Jumatate tu, jumatate noi!' si este valabila pentru zilele de 14 si 24 februarie. Reducerea este de 50% din tariful biletului intreg si se acorda la achizitionarea a doua bilete pentru acelasi tren, pe aceeasi ruta si in aceeasi zi.

Oferta este disponibila exclusiv la casele de bilete din statiile CFR, este valabila la anumite trenuri, nu se cumuleaza cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achita integral pentru fiecare calator, a precizat operatorul feroviar.

"Asadar, cuplurile sunt asteptate in zilele de 14 si 24 februarie sa-si declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord Bucuresti si sa calatoreasca in doi, cu un singur bilet. Cei hotarati pot face chiar si cereri in casatorie. Mesajele/declaratiile in direct vor fi reunite intr-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Calatori", se arata pe pagina de Facebook CFR Calatori.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.