Un elev de clasa a VIII-a e la o scoala din localitatea Sanmihaiu Roman, Timis, a fost batut de tatal unui coleg, in timpul orei, dupa ce profesorul iesise din clasa. 

”In urma cu trei luni l-am mutat de la Timisoara. Copilul mi-a spus ca este un coleg care-l tot injura. I-am spus acum o saptamana sa evite conflictele ca nu are nevoie de asa ceva. In ziua respectiva, in pauza a fost injurat din nou si copilul s-a dus la primul profesor pe care l-a intalnit si i-a spus ce se intampla, acesta punandu-i sa-si dea mana si sa se impace.

In ora urmatoare, profitand de faptul ca profesorul a iesit din clasa, baiatul respectiv s-a dus din nou la el si l-a injurat. Al meu l-a impins si a ajuns in geam. L-a amenintat ca o sa ii arate el si a plecat. Dupa cinci, zece minute a aparut tatal baiatului, unul Cristi care face case si le vinde. S-a repezit la copilul meu, l-a prins cu stanga de piept si cu dreapta a inceput sa-i care pumni in fata sub privirile colegilor. L-a facut sac de box. Individul mai are antecedente de violenta. A mai lovit oameni, este cunoscut ca fiind violent”, a povestit Ionel Caracoancea, tatal victimei, potrivit stirileprotv.ro.

Elevul are nevoie de ingrijiri medicale timp de cinci zile. Tatal baiatului a depus plangere la politie.

Reactia scolii

”Profesorul era iesit din clasa pentru ca s-a dus pana la sala profesorala sa duca un catalog. Nu exista portar la scoala. Parintele copilului a intrat si l-a lovit pe acel elev. Am sesizat Politia imediat. Copiii s-au certat pentru lucruri banale. Totul a durat un minut si ceva. Am cerut primariei sa ne dea bani ca sa putem angaja o firma de paza”, a declarat directorul scolii, Claudiu Crepcea.

Politia a anuntat ca au identificat agresorul si efectueaza cercetari.

Miercuri, un alt elev din Constanta a fost batut de mamele a trei colegi de clasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.