Un barbat, peisagist de meserie, din Toronto, este acuzat ca a ucis cel putin cinci persoane si le-a ingropat in ghivece de flori de mari dimensiuni, din curtile clientilor sai. 

Politia din Canada are in vedere domeniile a 30 de persoane pentru care barbatul a lucrat.

Bruce McArthur, peisagistul in varsta de 66 de ani, a fost arestat la inceputul lunii ianuarie, fiind suspect de uciderea a doi barbati, care au fost dati disparuti in 2018.

Barbatul a fost inculpat in alte trei cazuri de omucidere, pentru crime comise incepand cu 2012.

"Orasul Toronto n-a vazut nimic de genul asta pana acum", a declarat un reprezentant al politiei din Toronto.

Anchetatorii au descoperit ramasitele a cel putin trei victime in ghivecele de mari dimensiuni aflate pe proprietatile unor persoane pentru care McArthur a lucrat ca peisagist.

Testele ADN vor arata identitatea victimelor.

"Credem ca sunt mai multe victime, dar nu stim cu exactitate cat de multe. N-am asistat la nimic de genul acesta. Am ridicat cateva ghivece de flori din diferite zone ale orasului. Sunt cel putin doua proprietati unde vrem sa facem sapaturi, pentru ca avem banuieli ca au fost ingropati oameni si acolo”, a spus Hank Idsinga, reprezentantul politiei din Toronto.

Peisagistul din Toronto a fost arestat dupa ce comunitatea locala LGBT si-a exprimat ingrijorarea ca un criminal in serie ar ucide barbati gay, dupa ce Selim Esen si Andrew Kinsman au fost dati disparuti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.