Un barbat din Galati a fost amendat cu 200 de lei, dupa ce jignit un politist pe Facebook. 

Barbatul a descris pe pagina lui de Facebook un eveniment in care el era victima unui abuz, aducand jigniri unui politist.

Pentru aceasta fapta, barbatul a fost amendat cu 200 de lei. O fotografie cu procesul verbal a fost postata de acesta pe pagina de Facebook.

″In data de 14.01.2018 a postat un comentariu pe Facebook cu referire la un politist din cadrul Sectiei 3 Politie in care ii aducea acestuia injurii « un bou de politist de la a 3-a, il cunosc si stiu ce spun»”. Va multumesc ca m-ati inteles”, a relatat el pe Facebook, potrivit stirileprotv.ro.

Reprezentantii Politiei Judetene Galati au explicat ca sanctiunea s-a aplicat conform Legii nr. 61 pentru adresarea de cuvinte si expresii jignitoare.

“Este vorba despre un barbat care a fost amendat pentru injurii, sanctiunea aplicata fiind in cuantum de 200 de lei”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Gabriela Costin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.