Premierul interimar Mihai Fifor sustine ca a fost informat de ministrul de Interne in legatura cu faptul ca se realizeaza o analiza a modului in care a intervenit Jandarmeria la protestele care au avut loc sambata.

"Eu am inteles de la doamna ministru de Interne, Carmen Dan, ca sunt in momentul de fata intr-o analiza vizavi de modul in care a actionat Jandarmeria. Am vazut ca si Jandarmeria a emis un comunicat. Sunt absolut convins ca doamna ministru Carmen Dan va trage concluziile necesare dupa aceste evaluari. La urma-urmei, eu cred ca a fost un protest care nu a avut chestiuni violente. Jandarmii, ca si ceilalti colegi din Ministerul de Interne, si-au facut datoria", a spus Fifor.

El a preciza ca cetatenii sunt liberi sa protesteze.

"Cetatenii Romaniei sunt liberi sa protesteze atunci cand au ceva de spus. Lucrul acesta este bine sa se intample in limitele normalitatii si ale legalitatii. Suntem un stat european si respectam acest lucru, asa cum respectam orice alt drept cetatenesc", a completat prim-ministrul interimar, citat de jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.