Nic Sarbu, care a lucrat o vreme indelungata la "Academia Catavencu", a murit la varsta de 43 de ani. Anuntul a fost facut de sotia sa, jurnalista si cunoscuta bloggerita Simona Tache, intr-un mesaj pe pagina ei de Facebook.

Simona Tache a anuntat, duminica, printr-o postare pe Facebook, ca sotul ei, Nic Sarbu, s-a stins din viata dupa „o uriasa suferinta“ si le-a transmis un mesaj celor care vor sa-ti ia ramas bun de la el.

Nic nu mai este. Ultimul lui an a insemnat o uriasa suferinta, pe care a trait-o asa cum si-a trait toti cei 43 de ani. A fost bun, demn, rabdator si indragostit de viata, pana la ultima respiratie. Trupul care i-a apartinut va fi incinerat marti, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Barzesti. Daca doriti sa va luati ramas bun, o veti putea face la o ora pe care o voi anunta maine, printr-o editare a acestei postari. Va fi, probabil, undeva in jurul pranzului. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, in spatele Institutului de Medicina Legala“, a scris Simona Tache, pe Facebook.

Nic Sarbu a intrat in presa de stiinta in 1985, cand a inceput sa publice probleme in Gazeta Matematica. In 2005, s-a angajat la Academia Catavencu, unde a creat o pagina de stiinta, scrie realitatea.net. De asemenea, Nic Sarbu a facut si voluntariat pentru ONG-uri, a predat lectii de fizica si astronomie pentru copii de 12-14 ani din familii defavorizate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.