Primarul municipiului Roman, Lucian Ovidiu Micu, sustine ca nu intelege de ce vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a "manjit" numele lui si al orasului, acuzandu-l ca a platit oamenii sa vina la protestul din Capitala.
"De-a lungul anilor, am fost martor la multe episoade in care adevarul a fost acoperit de minciuni si imi pare rau sa observ ca mai exista politicieni care chiar nu mai au niciun scrupul. De dimineata, un cetatean mi-a spus ca fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Teodorescu, cunoscuta ca ministrul Abramburica, si-a permis sa ma acuze public, fara nicio dovada, ca am platit persoane sa protesteze la Bucuresti impotriva Legilor Justitiei. Nu inteleg cum aceasta femeie si-a permis sa manjeasca numele meu si al orasului nostru cu astfel de minciuni sfruntate", a scris primarul din Roman pe contul sau de Facebook. Vicepresedintele PSD, senatorul Ecaterina Andronescu, a declarat, sambata seara, ca unii primari au platit transportul celor care au iesit in strada. "Pentru ca pot sa va transmit mesajele care spun ca unii primari - va dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman - au platit transportul celor care au iesit in strada. Daca ies pentru ca sunt nemultumiti este dreptul lor constitutional si trebuie sa ii respectam", a sustinut senatorul PSD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.