KAFUNE, the FUN! Coffee, iti propune un team building la un cu totul alt nivel. Unul in care, de cealalta parte a lumii, tu si opt colegi sa imbinati distractia – si ce distractie! – cu sudarea reala a relatiilor din echipa.

Să o spunem pe aia dreaptă: în cultura organizațională românească, ideea de team building înseamnă, de cele mai multe ori, o escapadă cu colegii undeva la munte sau la mare, de obicei în weekend, în care mănânci, bei și te distrezi pe banii companiei și, pe undeva pe-acolo, există și ceva discuții despre muncă.
Veți fi tu, opt colegi și mult FUN!; vei găsi, așa departe de casă, timpul și resursele să sudezi mai bine echipa - și toate astea pe fondul unui sejur pe una dintre cele mai celebre plaje din lume – Copacabana!

Tot ce trebuie să faci e să te asiguri că firma ta are un contract activ cu KAFUNE, cea mai FUN! cafea. Dacă nu ai încă, găsești pe www.kafune.ro/copacabana cele șase blenduri de cafea boabe, monodoze și măcinată. Poți alege dintre nouă abonamente pentru cafea espresso sau filtru la birou. Unul sigur se potrivește nevoilor de cafea de la birou!

Primești, într-un cost unic lunar, echipament în custodie, cafea KAFUNE și livrarea ei, service și mentenanță.

Completează formularul promoției cu datele firmei pentru o ofertă. Iar când te sunăm, poți cere să deguști KAFUNE la birou, împreună cu colegii cu care, poate, vei face team-building pe plajă la Copacabana!


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.