Cand a sosit la sedinta CExN al PSD, prim-ministrul Mihai Tudose a tinut sa clarifice anumite aspecte privind declaratiile pe care le-a facut saptamana trecuta cu privire la autonomia dorita de formatiunile maghiare UDMR, PPMT si PCM.

"Vreau sa nuantez o declaratie pe care am facut-o miercuri, care a fost gresit inteleasa. Imi mentin foarte, foarte clar pozitia, ca roman, ca nu este negociabila, sub nicio forma, nici macar amiabila, integritatea teritoriala a Romaniei. Nu se poate vorbi despre autonomia unei bucati din Romania. Cand m-am referit la fluturatul pe steag, m-am referit la autoritatile statului care trebuie sa aplice legea. Mandatele lor flutura langa steag daca nu aplica legea. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat pe nu stiu cine", a afirmat Mihai Tudose, citat de digi24.ro.

"Am transmis ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Nici nu poate fi vorba de o astfel de autonomie pentru secui", a spus seful Executivului saptamana trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.