Intr-un comunicat transmis de Primaria Capitalei, primarul Gabriela Firea anunta ca luni, cu ocaza Galei Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, la Teatrul Odeon, actorul Alexandru Arsinel si scriitoarea Ileana Vulpescu vor primi titluri de catetean de onoare.

”Cu ocazia Zilei Culturii Nationale, Primaria Capitalei organizeaza Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, luni, 15 ianuarie, la Teatrul Odeon, incepand cu ora 20:00.

In cadrul evenimentului, 24 de personalitati marcante ale vietii culturale din Romania vor primi din partea Municipalitatii Premii de Excelenta in Cultura pentru urmatoarele sapte domenii de activitate: teatru, muzica, arte vizuale, film, arhitectura, literatura si management cultural.

In cadrul aceleiasi ceremonii, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, va acorda titlul de cetatean de onoare doamnei Ileana Vulpescu si domnului Alexandru Arsinel”, se arata in comunicatul transmis de Primarie.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.